Objavljeno: 17. 5. 2021. u 13:43
Danijela Vnučec Grdović

Poštovani kolegice i kolege,

ovim vas želim informirati o provođenju Ankete za procjenu rada nastavnika u ljetnome ak. godine 2020./2021.

Anketa za procjenu rada nastavnika na Sveučilištu u Zagrebu u ljetnome semestru ak. god. 2020./2021. provodit će se na daljinu putem Informacijskoga sustava visokih učilišta (ISVU) na obrascu definiranom na razini Sveučilišta u Zagrebu (online anketa).

Anketa će biti dostupna studentima od 17. svibnja do 7. lipnja 2021.

Sve upute je moguće pronaći na poveznici: https://wiki.srce.hr/display/TUT/Anketa.

S obzirom na to da se na Sveučilištu u Zagrebu u ljetnome semestru ak. god. 2020./2021. oblici sveučilišne nastave izvode a) neposrednim, kontaktnim putem poštujući epidemiološke mjere i preporuke Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo, b) mješovito i c) na daljinu, online anketom bit će prikupljeni podaci o percepciji studenata o radu nastavnika te sa svrhom poboljšanja kvalitete nastavnoga procesa za sve navedene načine izvođenja nastave. 

Anketa je dragovoljna i anonimna bez obzira na to što se provodi preko Studomata. Individualni rezultati zaštićeni su, a nastavnici će dobiti na uvid isključivo skupne rezultate vrjednovanja nakon završetka ispitnih rokova.

Molimo vas da možebitne poteškoće vezane uz pristup anketi ili pojedinom predmetu koji ste upisali prijavite na e-adresu: jpapak@hrstud.hr    

S poštovanjem,

doc. dr. sc. Dario Vučenović

prodekan za nastavu i studente

 

Popis obavijesti

Fakultet hrvatskih studija Sveučilišta u Zagrebu visokoučilišna je ustanova i znanstvena organizacija, koja ima poziv: istraživati i proučavati hrvatsko društvo, državu, prostor, stanovništvo, iseljeništvo, kulturu, hrvatsko civilizacijsko i povijesno naslijeđe u europskom i općesvjetskom kontekstu; o postojećim znanjima i novostečenim spoznajama poučavati u sustavu visokoučilišne naobrazbe te njegovati hrvatski nacionalni i kulturni identitet.

Adresa: Borongajska cesta 83d, Zagreb
© 2013. - 2024. Sveučilište u Zagrebu, Fakultet hrvatskih studija. Sva prava pridržana. Računalna služba         Izjava o pristupačnosti
Powered by Ekorre Academic