O vanjskom suradniku
Dunja Jurić Vukelić, nasl. doc. dr. sc.
Zvanje:naslovni docent
Konzultacije:

Utorkom od 11.30 do 12.30

Glavna zgrada Fakulteta hrvatskih studija, 2. kat, soba 207

Telefon:245-7611
Telefon kućni:7611
E-mail: E-mail
Odsjek: ODSJEK ZA ODGOJNO-OBRAZOVNE ZNANOSTI
Godina diplomiranja:2013.
Godina doktoriranja:2021.
Na odjelu od:2017.

Nastava

diplomski

Životopis

Dunja Jurić Vukelić rođena je u Sisku 1988. godine. Diplomirala je psihologiju na Fakultetu hrvatskih studija Sveučilišta u Zagrebu 2013. godine, a doktorirala 2021. godine na poslijediplomskom doktorskom studiju Biomedicina i zdravstvo Medicinskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu. Pripravnički staž završila je u Poliklinici za rehabilitaciju slušanja i govora SUVAG, nakon čega je radila u Službi za školsku i sveučilišnu medicinu Zavoda za javno zdravstvo Sisačko-moslavačke županije. Na Fakultetu hrvatskih studija Sveučilišta u Zagrebu u nastavi je sudjelovala kao vanjska suradnica u zvanju predavačice od 2015. godine. U skladu s istraživačkim interesima u području psihologije odgoja i obrazovanja, danas u zvanju i na radnom mjestu asistentice Odsjeka za psihologiju sudjeluje u izvođenju nastave iz kolegija Psihologija pamćenja, Psihologija učenja, Mozak, spoznaja, odgoj i obrazovanje, Motivacija u nastavnom procesu, Motivacija u nastavi hrvatskoga jezika, Psihologija u hrvatskoj književnosti i Pedagoška psihologija.

Objavljeni radovi u Hrvatskoj znanstvenoj bibliografiji
Napomena: Ove radove održava Knjižnica Instituta Ruđer Bošković koja vodi projekt Hrvatske znanstvene bibliografije CROSBI. Ovim linkom možete vidjeti sve podatke o radovima koje su autori unijeli u bazu podataka.

Za sve izmjene možete se obratiti na help@bib.irb.hr, a na istu adresu možete uputiti i sva vaša pitanja i sugestije vezana uz CROSBI.
Profesionalni interesi i članstva

Hrvatski sveučilišni sindikat

Hrvatska psihološka komora

 

Fakultet hrvatskih studija Sveučilišta u Zagrebu visokoučilišna je ustanova i znanstvena organizacija, koja ima poziv: istraživati i proučavati hrvatsko društvo, državu, prostor, stanovništvo, iseljeništvo, kulturu, hrvatsko civilizacijsko i povijesno naslijeđe u europskom i općesvjetskom kontekstu; o postojećim znanjima i novostečenim spoznajama poučavati u sustavu visokoučilišne naobrazbe te njegovati hrvatski nacionalni i kulturni identitet.

Adresa: Borongajska cesta 83d, Zagreb
© 2013. - 2024. Sveučilište u Zagrebu, Fakultet hrvatskih studija. Sva prava pridržana. Računalna služba         Izjava o pristupačnosti
Powered by Ekorre Academic